Nalog
Tvoje reči, na tvom mestu.
Bez naloga sve ostaje u pregledaču — i nestaje kad obrišeš podatke. Sa nalogom ostaje kod nas, na serveru, i imaš ih na svakom uređaju.
Prijavljen kao
—
—
Ako obrišeš nalog, brišu se i svi unosi i priča — odmah i zauvek. Nema kopije.
Šta radimo sa tvojim rečima: čuvamo ih u našoj bazi, ne čitamo ih, ne delimo ih i ne koristimo ih ni za šta drugo.
Lozinku ne možemo da vidimo (čuvamo samo njen otisak). Sve možeš da obrišeš jednim klikom, bez pitanja.